Låt oss visa världen hur Nordic Styling görs

Vi skandinaver är kända över hela världen för vår effektiva styling, och inte bara på grund av IKEA. I själva verket har det blivit mycket populär i USA och Kanada för att styla sina hus i ett nordiskt sätt. Merparten av tiden, de får det fel, så låt oss visa dem hur det görs:

Vardagsrum nordisk stil

Ljus trä eller matta golv med mörkare möbler skapar säker en illusion av rymd i ett vardagsrum. Sanna skandinaviska interiörer kommer att ha golv som är ljus i färg och företrädesvis i trä. En lätt palett i allmänhet är att föredra eftersom det hjälper när solen går ner så tidigt. Klä upp med mattor, för mjukhet och subtila färg.

Skandinavisk stil kök

Borta är de dagar av gammaldags utrustning och träbjälkar, är ett nordiskt kök nu under av enkel men elegant design. Lyckligtvis för oss, Köks byggare finns över hela Sverige, så det blir ingen brist på idéer för att skapa ett kök ren elegans.

Möbel

Välj stolar som är strukturerade med mjuka kurvor, men inget alltför trendiga och samtida. För soffor, gå för plysch, tyg-stoppade sextiotals snarare än läder. När det finns trä inblandade, väljer ljusare toner och rustika, mer naturtrogna finish. Mid-talet moderna möbler tenderar också att fungera bra – inkluderar bitar med de klassiska penna ben.

Behovet med tillbehör

Om ditt hem ser nakna utan tillbehör, du är på rätt spår! I grund och botten kommer ornament i med dekor bitar, snarare än inbyggda möbler, noga detaljer och glittrande material. Några exempel på inredning och tillbehör att inkludera är underskattade modernistiska hängande lampor, svartvit fotografi, tryckta kuddar, färgade glaskärl, vita keramiska vaser och målade vingtagen utseende trä ljusstakar.

Skandinaver älskar naturen, så ta in så mycket natur som möjligt, oavsett om det är att införliva grönska eller utnyttja en balkong. De fräscha färger i naturen i ett hem kommer att lägga intresse för diskret inredning och förbättra sin jordnära dämpade färgsättning. Använd återvunnet glasburkar som vaser för en miljövänlig beröring också!