Hur man säljer ett hem på våren

Här är 6 saker du kan göra för att förbättra oddsen att ditt hem kommer att stå ut bland havet av nya listor översvämmar fjäder tid fastighetsmarknaden:

  • Tvätta fönster inifrån och ut, och polska alla speglar

Spärgel är gratis, och glitter säljer bostäder. En potentiell köpare kanske inte inser varför ditt hem verkar så inbjudande men kommer att känna dras till det om fönstren är fläckfria och dina speglar reflekterar solljus. Rengöring är det första steget att förbereda ditt hem för försäljning.

  • Rake gården och trimma buskar

Rensa ut döda löv och skräp i din gräsmatta. Låt inte övervuxna vegetation blockera fönster eller väg till entrén. Beskärning av buskar och träd lemmar kommer att låta solen i och visa upp utsidan av ditt hem.

  • Klipp diagonalt och kant gräsmatta längs din uppfart

Listig välklippta gräsmattor är kanter och berätta köpare du uppmärksamma små detaljer. Diagonalt klippas gräsmattor gör din trädgård ser större.

  • Transplant tulpaner och påskliljor eller köpa blommor i behållare

Gula blommor stimulerar köpa drifter. Efter en lång vinter, är alla angelägna om att se de första tecknen på våren. Gula tulpaner och påskliljor framkalla känslor av lycka och förnöjsamhet. Ordna behållare i grupper om tre eller fem nära ingången.

  • Rena draperier, gardiner och persienner och öppna alla fönster

Skicka dina markiser till kemtvätten eller tvätta, torka och tryck. Kasta persienner i en tvål badkar för en snabb tvätt. Bli av med alla ackumulerade damm och spindelväv. Skarpa sängkläder och en fjäder tid bris genom fönstren uppmanar säsongen insidan.

  • Ställ ut färska luktande blommor som just klippta lila grenar eller pioner

Varför inte smickra dina grannar och fråga om du kan låna blommor från sina gårdar? Naturliga dofter är mer tilltalande än konstgjorda och utlösa färre allergier bland dem mottagliga. Pion vaser är utformade för att hålla pioner upprätt, men tvätta blommorna först för att undvika att bära myror inuti.