6 remodeling tips för att hålla dig i tid och under budgeten

Remodeling ditt hem kan vara en av de mest stressiga tider i ditt liv, men det finns några saker du kan göra före, under, och efter, som kommer att lindra mycket av trycket och begränsa överraskningar. Det finns aldrig garanterar, men att följa dessa sex hem remodeling tips kommer att göra din resa till ditt drömhus mindre av en mardröm.

  • Ett litet tillägg kan vara lika dyr som en större.

En stor del av tiden och kostnaden för en ombyggnads-dra tillstånd, hyra en entreprenör, och utför rivningen-bakas i oavsett projektets faktiska storlek. Underskatta inte kostnaderna för även ett litet tillägg. Också akta oss för brister i omfattning. Spara några dollar nu är inte bra om du måste öppna plånboken ännu bredare för att avsluta jobbet senare.

  • Planera varje aspekt ordentligt

Ta dig tid att överväga allt du vill och förbereda detaljerade planer med din arkitekt och entreprenör, innan du börjar rivning eller konstruktion.

  • Kontrollera regler korrekt

Se också till att du vet vilka tillstånd som krävs. Hur frestande det är att bara komma igång, göra allt detta innan du börjar.

  • Motstå frestelsen att förvandla ditt hus till en helt annan.

Om dina renoveringsplaner börjar få så långtgående att du i princip förvandla ditt hus till en annan eller mycket större en, kan det vara bättre att helt enkelt flytta till ett större hus.

  • Remodeling är en långsam process, så inte bråttom.

Gå inte göra några planer som är beroende av projektets färdigställande eftersom du kommer att stöta på förseningar. Ta din tid och bygga i massor av extra tid för att avsluta projektet.

  • Kommunikation

Håll kommunikationslinjerna öppna med din arkitekt och byggmästare. Speciellt när det blir tufft. Det finns några problem lite kommunikation kan inte lösa, och några problem att avsaknaden av det inte kommer att göra värre.