3 tips för att förnya ditt kök på budget

Behöver ditt kök också en kärleksfull hand? Men pengarna kanske inte räcker till den stora renoveringen? Här är tre bra tips för att renovera ditt kök med budget.

Bli inspirerad

Innan du påbörjar den stora renoveringen är det klokt att undersöka hur du vill att slutresultatet ska se ut. Hitta inspiration från vänner, tidningar och internet. Efter att ha tittat på tillräckligt med kök får du förhoppningsvis en känsla av vad du vill och vad du inte vill ha. Det är bäst om du väljer en enhetlig stil så att köket inte känner sig för rörigt. Du kan också få inspiration från kökshandlare eller Ikea, eftersom de faktiskt har visat kök visuellt för potentiella kunder.

För att fräscha upp färgen

Du behöver inte göra mycket för att förnya köket. Köksbordet, väggar och skåp kan se slitna och gamla ut och behöver bara lite kärlek. Här kan du med fördel slipa, måla och ersätta, utan pengar. Det kräver lite arbete, men inte mycket pengar. På så sätt kan du förnya ditt kök utan att hoppa över budgeten. Fråga vänner och familj om de vill hjälpa dig med något av arbetet och erbjuda dem pizza och öl i utbyte. De förstår förmodligen väl att pengarna är små och förmodligen är de mer benägna att hjälpa dig om du gör det till en mysig händelse snarare än en tråkig plikt.

Nya artiklar

Om budgeten är tillräcklig kan du behöva byta ut några av dina köksartiklar och inte alla. Om du har en mycket gammal spis eller kylskåp kan en ersättning göra underverk. Du kan också fräscha upp med nya små saker till köket. Till exempel kan du byta ut din tjänst om det har blivit lite tråkigt att titta på. I återvinningsbutiker säljer de ofta några retro ramar i flera olika matchande delar. Skaffa nya burkar för dina växter, i några färska färger som kan lyfta köket energi. Skaffa några nya växter som kan ge luft och liv. Belysning med god belysning är ett måste i ett kök. Det är både bekvämt och trevligt.

Generellt sett är nya praktiska element för hemmet en nödvändighet för att hålla det ett trevligt ställe att bo. Köp en dammsugare, osm gör jobbet ordentligt och har en korrekt prestanda. Det kan vara en robotdammsugare bäst i testet. Om du har skåp kan du också pila ner dem och sätta upp hyllor istället. På så sätt kan du skapa ett öppnare och ljusare kök. Naturligtvis beror det på vilket uttryck du vill att ditt kök ska ha. Om du tittar mer på det minimalistiska utseendet är det en bra idé att gå runt i hyllorna eftersom det lätt kan ge ett rörigt utseende. Att bara byta kran kan göra en betydande skillnad. Hitta en unik kran på nätet som kan göra ditt kök mer personligt.